Bright Lightning´s kennel

Nyheter 2023

10 veckor idag

och en kort uppdatering.

Ingen valp är tingad,har haft några förfrågningar men inte hittat rätt hem ännu,ju längre tiden går desto svårare att skiljas från dom små

Alldeles små underbara individer,så härliga var för sig men som ett litet gäng pirayor tillsammans Har fotat valparna ikväll och fyllt på fotoalbumet!

Valparna har fått nosa på lite olika dofter,smaka på lite olika saker,har varit ute enskilt med mig och så fort jag får mina hundgrindar passande nya bilen så kommer vi börja på med lite utflykter.Vi jobbar på men vill inte lära och forma dom för mycket då det är ett fint band att skapa mellan valp och ny ägare.

För övrigt så blir det färre uppdateringar på hemsidan nu.Valparna tar mer tid och familjens hundar ska också ha sitt,så det lär dröja en vecka eller två tills nästa gång.

 


9 veckor idag

Idag blev valparna 9 veckor. Högt älskade småttingar med sylvassa tänder Men ännu har dom inte hittat rätt hem.Det känns att dom börjar bli större och behöver nya utmaningar och egna familjer att älskas av

Idag har vi varit ute på tomten och vi tog fram 5 meters agilitytunneln som dom lekte,sprang och busade i,att det blåste och att den rullade iväg i sidled bekom inte valparna.Plusgrader och gräva vid husknuten gjorde dom både blöta och smutsiga Valparna fick ha sina halsband på både inne en stund idag och utomhus.Dom som kliar sig mest av halsbandet är fortfarande dom båda brindlarna men dom hade tid att leka också. Dom kunde också gå bättre i kopplet idag,då vi ska försöka koppelträna en liten stund varje dag.Har tränat lite inkallning med belöning nu med valparna och dom är så duktiga,kan inte se att det blir några problem med den biten när dom väl flyttar.Dom är också superduktiga på att göra sina behov ute eller på valpmatta inomhus.Nu kommer dom behöva en ny vetrinärbesiktning innan dom är flyttklara,då intyget inte längre gäller.(det gäller i 7 dagar)

Knäppte lite bilder idag igen och har lagt upp dom i nytt fotoalbum men nu dröjer det nog några dagar eller nån vecka tills nästa uppdatering.

 

 RSS

Besökare på sidan

Besökare idag: 3
Denna månad: 451
Totalt: 14537