Nyheter 2019

Chlara-Utbildad IDhund

2016-06-14 21:01

Under våren har Chlara och jag gått IDhundsutbildning genom IDhund (www.IDhund.se)

Vi har tränat flitigt varje vecka,ofta flera gånger och vi har även varit ute på såkallade "skarpa sök" där någon på riktigt tappat bort sitt husdjur.

Vi fortsätter att träna på varje vecka då vi inte har skarpa sök att gå ut på!


BHP-Bibbi

2016-05-29 22:57

Bibbi (Bright Lightning´s Blaze Of Glory) har gjort BHP,med skott,stort tack till matte Maj-Lis för det!


Saga har flyttat

2016-04-30 22:00

Hon bor numer hos Agneta i Långsele och trivs utmärkt med sin nya flock som dessutom består av två katter.Saga är ju 5 år nu och gick igenom vetrinärbesiktningen utan anmärkning,känns jättebra att hon är så fräsch fortfarande

Lycka till Saga och Agneta,hoppas ert liv tillsammans blir långt och lyckligt!

Saga med katterna

 


Nyheter

2016-01-08 14:20

Idag har vi varit iväg och ögonlyst Skutegårdens Chlara med resultatet: UA


Gott slut och Gott Nytt År.

2015-12-31 12:32

Året 2015 får vi se som ett mellanår.Vi har inte alls hunnit med det vi tänkte varken med utställning,tävling eller valpkull.

Dock är hundarna utställda i år,Saga med Excellent och Ck,Chlara och Tilde med Excellent.

Tilde är tävlad i viltspår,med godkänt i anlagsklass och två förstapris i öppenklass viltspårprov .Där fattas det ett förstapris i öppenklass viltspårprov för att hon ska bli Svensk Viltspårchampion.

Tilde har också gjort bra ifrån sig på rallylydnad och har 3 godkända tävlingsresultat i rallylydnad för nybörjare,därmed fick hon titeln RLD N.

I övrigt har det som vanligt blivit långa promenader,simning,agility,rallylydnad ochutställningsträning,lite spår och lite dragträning och lekdejter med bästa hundkompisarna Jack och Dino och matte Ellinor.

Jag har tillsammans med Ellinor haft en agilitykurs för nybörjare och det var ringrostigt,men roligt!

Tyvärr var sommaren bortregnad och när det väl blev finväder var jag sjuk,så den gick mig förbi,jag gick igenom en mindre operation och hoppas nu på ett friskare 2016.

Vissa av Sagas valpar har varit ute och tävlat under året.

Beda (BL's Bella Belinda) har gjort Mh med 2a på skott.

Tilde (BL's Belive In Dreams) har gjort anlagsprov i Viltspår + två öppenklass spår med första pris.Hon har tävlat i rallylydnad för nybörjare med tre godkända resultat och fått titeln RLD N.

Viska (BL's Bringer Of Love) har gjort anlagsprov i viltspår och ett inofficiellt anlagsprov i Fårvallning med Godkänt på båda.Hon ställdes två gånger med Excellent och blev andra bästa juniortik på rasspecialen.

Bibbi (BL's Blaze Of Glory) ställdes ut tre gånger med V första gången,andra gången fick hon Excellent,Ck och reservcert och tredje gången blev det storslam med Excellent,Ck,Cert och blev BIR.

Så roligt att ni visar och tävlar era hundar,men mest tacksam är jag att alla valparna är högt älskade och aktiverade i sina hem och att vi får följa deras resa genom livet.

Nu ser vi fram emot 2016,vi hoppas på att en ny valpkull ser dagens ljus här under året och att det blir ett härligt hundår med mycket aktiviteter.

Gott slut och Gott Nytt År till er alla❤

 

 

 

 RSS