Nyheter 2020

Nyheter

2016-01-08 14:20

Idag har vi varit iväg och ögonlyst Skutegårdens Chlara med resultatet: UA


Gott slut och Gott Nytt År.

2015-12-31 12:32

Året 2015 får vi se som ett mellanår.Vi har inte alls hunnit med det vi tänkte varken med utställning,tävling eller valpkull.

Dock är hundarna utställda i år,Saga med Excellent och Ck,Chlara och Tilde med Excellent.

Tilde är tävlad i viltspår,med godkänt i anlagsklass och två förstapris i öppenklass viltspårprov .Där fattas det ett förstapris i öppenklass viltspårprov för att hon ska bli Svensk Viltspårchampion.

Tilde har också gjort bra ifrån sig på rallylydnad och har 3 godkända tävlingsresultat i rallylydnad för nybörjare,därmed fick hon titeln RLD N.

I övrigt har det som vanligt blivit långa promenader,simning,agility,rallylydnad ochutställningsträning,lite spår och lite dragträning och lekdejter med bästa hundkompisarna Jack och Dino och matte Ellinor.

Jag har tillsammans med Ellinor haft en agilitykurs för nybörjare och det var ringrostigt,men roligt!

Tyvärr var sommaren bortregnad och när det väl blev finväder var jag sjuk,så den gick mig förbi,jag gick igenom en mindre operation och hoppas nu på ett friskare 2016.

Vissa av Sagas valpar har varit ute och tävlat under året.

Beda (BL's Bella Belinda) har gjort Mh med 2a på skott.

Tilde (BL's Belive In Dreams) har gjort anlagsprov i Viltspår + två öppenklass spår med första pris.Hon har tävlat i rallylydnad för nybörjare med tre godkända resultat och fått titeln RLD N.

Viska (BL's Bringer Of Love) har gjort anlagsprov i viltspår och ett inofficiellt anlagsprov i Fårvallning med Godkänt på båda.Hon ställdes två gånger med Excellent och blev andra bästa juniortik på rasspecialen.

Bibbi (BL's Blaze Of Glory) ställdes ut tre gånger med V första gången,andra gången fick hon Excellent,Ck och reservcert och tredje gången blev det storslam med Excellent,Ck,Cert och blev BIR.

Så roligt att ni visar och tävlar era hundar,men mest tacksam är jag att alla valparna är högt älskade och aktiverade i sina hem och att vi får följa deras resa genom livet.

Nu ser vi fram emot 2016,vi hoppas på att en ny valpkull ser dagens ljus här under året och att det blir ett härligt hundår med mycket aktiviteter.

Gott slut och Gott Nytt År till er alla❤

 

 

 

 


Det kom en hälsning från Bibbi

2015-12-15 12:29

Det kom en fin hälsning idag från Bibbi (Bright Lightning's Blaze Of Glory)kompisen Jalle och matte Maj-Lis Sjögren.

mms_img4090695111

Tusen tack för bilden och hälsningen.Hon är fortfarande väldigt lik sin mor (Skutegårdens Livia) men ljusare i färgen.


Viltspår med Tilde

2015-11-01 14:56

Grattis till Tilde (Bright Lightning's Belive In Dreams) och husse som idag spårat sig till ytterligare ett första pris i öppenklass viltspår

Då får man stolt bära klöven

received_825745564206064


Överraskning-Beda med husse

2015-10-18 16:49

Var på Sundsvalls bhk och fick en jätteglad överraskning när Beda (Bright Lightning's Bella Bellinda) och husse Gustaf plötsligt dök upp för att hälsa,då han var hört att jag var där!Så glad jag blev då det var länge sedan vi sågs,det är verkligen nåt speciellt att få träffa
"sina" valpar med ägare,så det kan jag leva länge på

2015-10-18 17.08.14



RSS